Začetni tečaj podaljševanja trepalnic

TEČAJ JE V PRIPRAVI.

Spodaj je nekaj osnovnih informacij o poteku tečaja. V primeru, da bi bile rade obveščene o začetku tečaja, nam lahko pišete preko spodnjega obrazca.

Začetni intenzivni tečaj poteka dva dni. Izvaja se individualno in je odlična izbira za vse, ki prvič vstopate v svet podaljševanja trepalnic. Prejeli boste informacije od osnov vse do popolnega znanja za varno in kvalitetno podaljševanje trepalnic. Tečaj prvi dan zajema teoretični del in praktično učenje na lutki, drugi dan pa učenje na modelu.

Predali vam bomo obširno znanje, od anatomije in cikla naravnih trepalnic, priprave strank, prostora in samih trepalnic na tretma, stiliranja, nege in higiene, vse do razumevanja delovanja lepila in pravilnega izbora podaljšanih trepalnic, ki so nujna osnovna za razumevanje celotnega postopka in kvalitetnega dela.

Ob zaključku prejmete certifikat o opravljenem  tečaju, natisnjeno gradivo, popust pri nakupu materiala za delo in ugodnosti pri ostalih naših tečajih. Pripada pa vam tudi kasnejša strokovna podpora mentorja, ki vam je na voljo za morebitna vprašanja.

Za podrobnejše informacije nam pišite:

aktualno

Vsi tečaji

Scroll to Top