Tečaj laminacije obrvi

Lepotni trendi se ves čas spreminjajo in še ne dolgo nazaj so bile moderne tanke obrvi. Ker pa so ta hip v modi polne, opazne obrvi, je laminacija pravi postopek za doseganje trendovskega izgleda obrvi.

Postopek laminacije je revolucionaren in inovativen tretma urejanja obrvi, s katerim dosežemo poln in definiran izgled. Posebej zaželjen je pri strankah, ki imajo težave z neubogljivimi, močnimi dlačicami, ki rastejo v različne smeri. Ravno tako je primeren za tiste, ki si želijo poudarjene, goste obrvi ali pa bi rade zakrile asimetrijo. S postopkom laminacije dosežemo simetrijo in videz urejenih, a košatih in markantnih obrvi. Dlačice postanejo ubogljive, mehke in na pogled svilnate. 

Za tečaj  predznanje ni potrebno. Traja en dan in je individualen. Po osvojeni teoriji sledi praktično učenje  laminacije obrvi na dveh modelih pod nadzorom mentorja.

V sklopu tečaja laminacije obrvi vam bomo predali znanje pravilnega izrisa ter oblikovanja obrvi. 

Prejeli boste vse informacije za varno ravnanje s produkti in s tem omogočili dolgotrajne rezultate po katere se bodo stranke k vam z veseljem vračale.

Seznanili vas bomo kako svetovati stranki glede vzdrževanja rezultata in kako obnoviti in negovati svoje naravne obrvi.

Na voljo je začetni set, ki vam omogoča da lahko z delom pričnete takoj.

Ob zaključku prejmete certifikat o opravljenem  tečaju, natisnjeno gradivo, popust pri nakupu materiala za delo in ugodnosti pri ostalih naših tečajih. Pripada pa vam tudi kasnejša strokovna podpora mentorja, ki vam je na voljo za morebitna vprašanja.

Cena tečaja

290
Cena tečaja z vključenim začetnim setom za 25 do 30 strank (v vrednosti 169,30€) = 440,00
AKTUALNO

Cena tečaja

290
Cena tečaja z vključenim začetnim setom za 25 do 30 strank (v vrednosti 169,30€) = 440,00
AKTUALNO

Za podrobnejše informacije nam pišite:

aktualno

Vsi tečaji

Scroll to Top