Osnovni tečaj ličenja za osebno rabo

Tečaj, ki je v celoti prilagojen vam, vašemu obrazu in vašim željam. Tečaj, po katerem bo vaša jutranja rutina ličenja krajša in kakovostnejša. Naučimo vas kako se naličiti za vsak dan, kako zakriti nepravilnosti in ustvariti naraven izgled, ter kako se naličiti za posebne priložnosti. Razkrijemo vam male trike, ki naredijo velike razlike na vašem obrazu.

 Da bi znala prikriti svoje pomanjkljivosti in poudariti svoje lepe lastnosti in poteze obraza, so sanje vsake ženske. Ker je vsak obraz drugačen, za vsakega veljajo druga pravila ličenja, zato smo vam pripravili tečaj ličenja prilagojen samo vašim željam, vašemu tipu kože in vašim obraznim potezam. 

Za tečaj  predznanje ni potrebno. Traja približno 3 ure in je individualen. Po osvojeni teoriji sledi praktični prikaz ličenja.

Predhodno se pogovorimo o vaših željah in produktih, ki jih že uporabljate. Sledi svetovanje glede nege in priprave vašega tipa kože na nanos ličil. Ta je namreč zelo pomemben za obstoj makeupa.  Seznanimo vas s pravili obraznih meritev.

Potek praktičnega dela tečaja:

Ob koncu tečaja ne prejmete certifikata, saj gre za predano znanje namenjeno le osebni rabi. Prejmete pa ugodnosti pri nakupu ostalih naših tečajev.

AKTUALNO

Za podrobnejše informacije nam pišite:

aktualno

Vsi tečaji

Scroll to Top