Tečaj oblikovanja in barvanja obrvi s kano

Spodaj je nekaj osnovnih informacij o poteku tečaja. V primeru, da bi bile rade obveščene o začetku tečaja, nam lahko pišete preko spodnjega obrazca.

Vse več je povpraševanja po naravnih postopkih in poudarjanju naravne lepote, zato je oblikovanje in barvanje obrvi s kano idealna storitev, s katero boste osrečili zelo širok spekter svojih strank. Tretma barvanja s kano je priljubljen, saj obrvi tudi okrepi in se dobro izkaže pri prekrivanju sivih dlačic. 

Za tečaj  predznanje ni potrebno. Traja en dan in je individualen. Po osvojeni teoriji sledi praktično učenje oblikovanja in barvanja obrvi s kano na dveh modelih pod nadzorom mentorja.

V sklopu tečaja oblikovanja in barvanja obrvi s kano vam bomo predali znanje pravilnih obraznih meritev in izrisa ter oblikovanja obrvi. 

Prejeli boste vse informacije o predpripravi kože in obrvi na postopek, spoznali barvne odtenke kane, način aplikacije na obrvi in kožo.

Seznanili vas bomo kako svetovati stranki glede vzdrževanja rezultata in kako obnoviti in negovati svoje naravne obrvi.

Ob zaključku prejmete certifikat o opravljenem  tečaju, natisnjeno gradivo, popust pri nakupu materiala za delo in ugodnosti pri ostalih naših tečajih. Pripada pa vam tudi kasnejša strokovna podpora mentorja, ki vam je na voljo za morebitna vprašanja.

Za podrobnejše informacije o tečaju nas kontaktirajte na info@beautysense.si

AKTUALNO

Za podrobnejše informacije nam pišite:

aktualno

Vsi tečaji

Scroll to Top