Tečaj keratinskega vihanja trepalnic

Ponudite svojim strankam popolnoma varen, sproščujoč tretma vihanja trepalnic, ki mu piko na i daje negovalna, hranilna maska ob koncu postopka, ki pripomore k bolj zdravim, močnejšim naravnim trepalnicam. Navdušenje nad rezultatom je zagotovljeno, saj je efekt vodoodporen in traja do dveh mesecev. Stranke se bodo zagotovljeno rade vračale.


Za tečaj predznanje ni potrebno. Traja en dan in je individualen. Po osvojeni teorij sledi praktično učenje na dveh modelih pod vodstvom mentorja.


Predali vam bomo obširno znanje, od anatomije in cikla rasti naravnih trepalnic, priprave stranke, prostora in samih trepalnic na tretma, namestitve silikonskih modelčkov, vse do razumevanja delovanja produktov za laminacijo in pravilne uporabe, ki je nujna osnova za razumevanje celotnega postopka in kvalitetnega dela.


Na voljo je začetni set, ki vam omogoča da lahko z delom pričnete takoj.
Ob zaključku prejmete certifikat o opravljenem tečaju, natisnjeno gradivo, popust pri nakupu materiala za delo in ugodnosti pri ostalih naših tečajih. Pripada pa vam tudi kasnejša strokovna podpora mentorja, ki vam je na voljo za morebitna vprašanja.

Cena tečaja

290
AKTUALNO

Cena tečaja

290
  • Cena tečaja z vključenim začetnim setom za 30 do 35 strank (v vrednosti 236,40 €) = 500,00€
  • Cena tečaja z vključenim ZAČETNIM SETOM (v vrednosti 202,90 €) = 410,00 €

  • Si želite začetni set?
  • ZAČETNI SET ZA VIHANJE TREPALNIC

Za podrobnejše informacije nam pišite:

aktualno

Vsi tečaji

Scroll to Top