Hranilna maska za po laminaciji – STEP 3

4,0032,90

Hranilna maska za po laminaciji – STEP 3: Bogata maska Lash Super Booster na dlačicah pusti zaščitno plast in vanje zapira vlago.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Hranilna maska za po laminaciji – STEP 3: Bogata maska Lash Super Booster na dlačicah pusti zaščitno plast in vanje zapira vlago. Dlačice se z vsakim tretmajem krepijo, kar zagotavljajo blagodejne sestavine maske kot so: keratin, kolagen, pantenol, vitamin E, hidrolizirana svila, ricinusovo, jojobino in  arganovo olje.

Pakiranje: 1ml (zadostuje za približno 3 tretmaje laminacije obrvi in 5 tretmajev vihanja trepalnic)  Pakirano po 10

Rok uporabe: 5 dni po odprtju

Samo za profesionalno rabo.

Sestavine:
● Ena glavnih sestavin je HIDROLIZIRAN KERATIN, naravna beljakovina, ki jo najdemo v vseh dlačicah. Hrani, napolni in okrepi strukturo dlačic in jih naredi bolj polne.
● VITAMIN E, močan antioksidant, ščiti dlačice pred vsakodnevnim stresom in zunanjimi vplivi.
● ARGANOVO OLJE, ki ga že tisočletja imenujejo maroško zlato. Znanstvene raziskave so pokazale, da arganovo olje vsebuje velike količine vitaminov A, E in F. Vsebuje tudi nenasičene maščobne kisline, ki imajo hranilne lastnosti in ustvarjajo zaščitno plast na dlačicah. Arganovo olje jim daje tudi čudovit sijaj in pomaga spodbuditi njihovo rast.
● PANTENOL ali PROVITAMIN B5, ki ima sposobnost vezave vode. To pomaga ohranjati dlačice vlažne in zdrave.
● RICINUSOVO OLJE spodbuja prekrvavitev kože, kar pospešuje rast trepalnic.
● KOLAGEN je najpogostejša beljakovina v našem telesu. Morski kolagen v Lash Super Booster je najbolj podoben kolagenu, ki ga najdemo v človeškem telesu, zaradi česar se zelo dobro in učinkoviteje absorbira. Kolagen je eden od gradnikov strukture dlačic. Pomaga ohranjati močne trepalnice in na njih ustvarja zaščitni sloj.
● HIDROLIZIRANA SVILA pomaga trepalnice navlažiti in zgladiti ter jih naredi mehkejše in sijoče.
● JOJOBINO OLJE ima antibakterijske lastnosti. Vsebuje tudi vitamine A, B in E ter koristne maščobne kisline. Je tudi zelo učinkovita vlažilna krema.
Vse te sestavine pomagajo ohranjati trepalnice lepe, goste in zdrave skozi vse leto.

Pakiranje (posamične vrečke po 1 ml)

10 vrečk, Posamična vrečka

Scroll to Top